SOBRE NOSALTRES

.Comunitat de cristians catòlics de les parròquies de Biniaraix, Bunyola, Fornalutx, l'Horta, Palmanyola, Port de Sóller, Sóller.

671 022 220

ADREÇA

Gran via, 1

07100 - Sóller (illes Balears)

Plaça Rector Marroig, 4
07110 - Bunyola (Illes Balears)

Carrer Dalies, 16
07193 - Palmanyola (Illes Balears)

CONTACTE CORREU ELECTRÒNIC
  • Twitter Icono blanco

© 2019 by ERA. Comunitat de cristians de la Serra d'Alfàbia

SERVEI

L'àrea de la diaconia, amb la seva rica càrrega evangelitzadora i la varietat de les seves expressions (amor, servei, promoció, alliberament, solidaritat, ajuda), respon a l'exigència de trobar una alternativa convincent a la lògica de domini i egoisme que enverina la convivència humana. L'Església, la comunitat cristiana - i en ella la família - està cridada a manifestar una manera nova d'estimar i de servir, una tal capacitat de lliurament als altres que faci creïble l'anunci evangèlic del Déu de l'amor i del regne de l'amor. Ha de ser la demostració que és possible imitar l'exemple de Jesús, que va afirmar no haver vingut a ser servit, sinó a servir.

ANIMACIÓ MISSIONERA

x

ACCIÓ SOCIAL

Grup encarregat de ser la mà misericordiosa de l'església de Jesucrist.

ESGLÉSIA OBERTA

Grup encarregat a mentenir l’església oberta pels visitants i turistes. 

LLUC 14,12-14

Després digué al qui l'havia convidat:

Quan facis un dinar o un sopar, no hi cridis els teus amics, ni els teus germans, ni els teus parents, ni veïns rics. Et podrien tornar la invitació i ja tindries la teva recompensa. Més aviat, quan facis un banquet, convida-hi pobres, invàlids, coixos i cecs. Feliç de tu, llavors, ja que ells no tenen res per a recompensar-te, i Déu t'ho recompensarà quan ressuscitin els justos!